Foreign rights   Prensa   ClubGG    GGBlog    Nosotros    GG México 

Per què les pàgines són així
Un debat fonamental per entendre el disseny tipogràfic fins avui

Un libro de Enric Jardí

Disponible

“La tipografia és el disseny d’imatges de text”, deia Max Bill i, per això, aquest és un llibre sobre tipografia que parla de disseny de pàgina. De pàgines de llibres, de diaris, de revistes, de cartells, de pàgines web...

Més aviat es podria dir que és un llibre en el qual la tipografia, de la mà d’Enric Jardí, ens acosta al debat entre els dos grans corrents històrics sobre la composició de la pàgina que han influït en la nostra manera d’entendre el disseny avui. Aquest llibret, nascut a partir d’un antic opuscle autoeditat pel filòleg, folklorista i historiador de la tipografia Josep Maria Pujol, no té només l’objectiu d’ajudar-nos a entendre millor com hem arribat fins aquí, sinó també a reflexionar sobre com haurien de ser les pàgines del futur, més enllà de les modes puntuals.

Els autors d’aquests textos debaten sobre bellesa, radicalitat i innovació en el llenguatge gràfic, sobre tecnologia i qüestions econòmiques, sobre ornaments, retícules i estils, sobre postures polítiques i sobre vi. I també, és clar, sobre tipografia.

Amb el suport de:

¡TAMBIÉN DISPONIBLE EN CASTELLANO!

Descripción técnica del libro:

15 x 23 cm
128 páginas
Catalán
ISBN/EAN: 9788425234033
Rústica
2023